Begin met koken

als het niet kapot is, repareer het dan niet. Ik wist dat ik vanmorgen een smoothiekom wilde, b

indien ie noch kapot is, repareer ie dan noch 😆 Ik wist dat ik vanochtend eentje smoothiekom wilde, maar ik wilde eentje klein ietsje verandering. Vandaag heb ik mijn kokosnootkom weggelaten plus eentje andere kom tweedehands, ik heb pindakaas toegevoegd (nauwelijks tho:(, dit wasgoed alles watten ik uit den pot kon halen) ter positie van te nuttigen plus op tik tok te gaan, at ik terwijl ik eentje pil tussenvoegsel. Ene kleine verandering hier plus ginder is zo juist voordat den mentaliteit plus ik raad ten zeerste aan wegens ‘s ochtends te oplezen! Ik heb ie sentiment dat ie mijn hersenen eentje ietsje wakker maakt plus eentje rust nemen van ie scherm is zooo juist voordat jij ogen plus mentaliteit!!! smoothie kom ⬇️ ~ oké, dit wasgoed eentje ietsje raar~ -1/2 bevroren pisang -2 eetlepels VERWARMDE kodiakcakes amandelmaanzaadmix -1 schop sunwarrior vanille-eiwit -1 kopje bevroren gemengde bessen -handvol spinazie -motregen ahornsiroop toppings: druiven , aardbeien, amandelen, vlas, granola plus dat kleine ietsje pindakaas Ik wil jullie allen eentje kerks zondag 💜

Related Articles

Back to top button