Begin met koken

als het ontbijt er zo uitziet, gaf het ontbijt van vandaag me een grote vakantie vi

als het ontbijt er zo uitziet 🥰🤩💗het ontbijt van vandaag gaf me grote vakantievibes en maakt me zo enthousiast voor de zomervakantie! Het heeft hier gisteren letterlijk gesneeuwd, en hoe graag ik ook van de sneeuw hou, ik heb zin in warm weer 🔆 het is hier nog steeds bewolkt en fris, dus ik heb een licht en mooi ontbijt gemaakt om me op te vrolijken! • ontbijt 💗😋 – gewone Griekse yoghurt gemengd met een bolletje drinkorgain vanille-eiwit, gegarneerd met een laag Cheerios, banaan, aardbeien, bosbessen, kiwi en kokosnoot (ik heb pindakaas toegevoegd nadat dit ook was genomen!!) – een kant van verse sinaasappelschijfjes 🍊 – groot glas WATERRRRR 💧in mijn echt coole nieuwe glas lol

Related Articles

Back to top button