Begin met koken

als je geen druiven in je smoothiekom doet, doe je het verkeerd maar eerlijk

mits jouw geen druiven ter jouw smoothiekom doet, doet jouw ie verkeerd 😆maar fair verwoord zijn druiven onderschatte vrucht plus ik vind zij groots ter ene smoothiekom🍇 Subjectief vind ik groene druiven huis dan rode, maar ik voel zoals iedereen immer meer van stopteken houdt?🤔 oké, nu mijn toespraak overheen druiven is afgelopen, permitteren wij ooit loeren zoals watten er ter mijn smooothhhieeeee zit🍹💫 • • – handvol bevroren bloemkool – twee handenvol bevroren gemengde bessen – 1/2 bevroren pisang – vitaal handvol spinazie – 1 schop drinkorgain vanille-eiwitpoeder -3 lepels pindakaaspoeder -scheutje kaneel -1 opscheplepel kokosmeel lol misschien mits 1 el toppings: groene druiven, frambozen, bosbessen 🫐, pisang 🍌, vlas plus kokosnoot 🥥 oke dus ik’ Ik wil nu intact lang watten kokosnoot kopen, maar ie is overal zo voortgang geweest waar ik heb gezocht, maar ik ging recentelijk zoals Walmart plus ik vond er tenslotte watten voordat slechts $ 2 voordat ene volwassene tas, dus ik heb ie op gedaan alles!!! Ie is zowel ongezoet, dus ie is noch overdreven zoetsmakend (uiteraard lol) plus ie is zo groots 🤩 ik raad zowel ten zeerste aan wegens kaneel aan smoothies toe te voegen, omdat ie den smaken huwelijk ene ietsje verheft 🙌🏻

Related Articles

Back to top button