Begin met koken

als je niet kunt kiezen tussen fruitig of chocolade, kies je allebei, dat weten we allemaal I

als je niet kunt kiezen tussen fruitig of chocolat, kies je beide 😜 we weten allemaal dat ik een grote fruitliefhebber ben, maar ik heb de laatste tijd een grote chocoladekick gehad🍫 nadat ik vanmorgen had gezwommen, kon ik niet kiezen tussen iets fruitig of iets rijkers zoals chocolade, dus ik heb beide gekozen lol Ik drink normaal gesproken nooit echt mijn smoothies maar vandaag was een uitzondering, maar het echte meesterwerk hier was dit geroosterde chocolade pindakaas bananen flatbread 😩😍 • ontbijt ⬇️🍫🍓 • herstel tropisch proteïne smoothie: aardbeien, ananas, boerenkool, drinkorgain vanille proteïne en kokosvlokken met amandelmelk Geroosterde chocolade pindakaas bananen flatbread: – een alliusa merk proteïne flatbread, gevuld met chocolade pindakaas (ik heb alle pindakaas in mijn huis lol dus ik heb dit gemaakt met ongeveer 1 el gewone romige pb gemengd met 3 el Pb-poeder + 1 el kokospoeder en ongeveer 3 el melk toegevoegd tot het een smeerbare textuur was) – 1 banaan, in stukken gesneden ~ vul een kant van de flatbread met de helft van het chocolade-pindakaasmengsel, leg de gehakte banaan erop, voeg dan de resterende chocolade-pindakaas toe, vouw de andere helft van flatbread eroverheen. ~ kook ongeveer 5 minuten aan elke kant op middelhoog vuur op het fornuis of tot ze licht knapperig zijn, bedek met ahornsiroop, extra pindakaas en kokos!

Related Articles

Back to top button