Begin met koken

als je nog nooit in de pan gebakken bananen hebt gehad, mis je echt iets. Ik ging op vakantie

indien jouw nog nooit ter den pan gebakken bananen hebt gehad, mis jouw eigenlijk iets 🍌 Ik ging op vrijaf ter ie Caribisch landstreek waarna ik jonger wasgoed plusteken eentje van den goedje diegene ik moest trachten, waren ter den pan gebakken bakbananen! Zij waren zooo terdege plusteken omdat bakbananen moeilijk te vinden zijn waar ik woon, heb ik ter positie daarvan bananen tweedehands, plusteken diegene zijn NIET VAN DEZE WERELD. noch ooit eentje grapje, zij zijn zo terdege. Ik besloot zij vanavond te maken plusteken toe te voegen aan mijn snackkom voordat na ie nuttigen plusteken ie stelde noch teleur 😉 • • Zeezoutpopcorn, twee chocolate chip bananenbroodkoekjes (recept is eentje twee posts terug!) plusteken watten kaneel maca pan gebakken bananen! ter den pan gebakken bananen 🍌 (voordat één) – 1 pisang (of hoeveel jouw wilt) – kaneel – eentje scheutje zonnebrandolie ~ ter eentje pan op middelhoog vuur, besprenkel of blijf eentje ietsje zonnebrandolie plusteken positie gehakte bananen op den pan, beweeg eentje ietsje wegens den zonnebrandolie ter te smeren plusteken strooi er dan watten kaneel overheen !! (ik heb zowel maca doodmoe den mijne toegevoegd, maar dat is helemaal optioneel) kook totdat den handelsbanken aan den zijkanten lichtbruin zijn. Ruk van ie vuur plusteken geniet ervan!!

Related Articles

Back to top button