Begin met koken

bestelde een smoothiekom en er kwam een ​​sneeuwstorm bij, dat dachten we zeker

bestelde ene smoothiekom plus er kwam ene ​​sneeuwstorm erbij 😆❄️🤷🏼‍♀️ denken zeker dat wij noch meer sneeuwen zullen krijgen na den afgelopen dagen diegene wij hebben gehad, maar hier zijn wij, nogmaals, gedumpt op ☃️ zoveel mits Ik hou van den sneeuwen, ie is lastig wegens erin te rijden lol. aan den andere kantkloswerk bevatten den smoothiekom van vandaag GEEN bosbessen. Intact verschillend voordat mij plus ik wilde iets televisiejournaal trachten lol, maar jij weet ofschoon dat ik zij mits topping moest toevoegen. • roze waanvoorstelling smoothie bowl• – 1/2 kop bevroren aardbeien – 1/4 ish bevroren frambozen -1/2 omvangrijke bevroren pisang -1/2 kop bevroren bloemkool -2 schepjes drinkorgain vanille prote -1 spade pindakaaspoeder – amandelmelk toppings: aardbeien 🍓 bosbessen 🫐 bananen 🍌 lijnzaad, plus watten goodandgathered bananen-notengranola!! (Ik heb dit netwerk voordat ie vantevoren geprobeerd plus ie is superlekker 😋) 💫Ik had vanochtend gewichten plus zwemsport, daarna moest ik zoals mijn biologielab, plus ik kwam er netwerk achter dat mijn andere lesuur getraind den dag is geannuleerd, dus ik’ Ik ga misschien watten gevangenissen voordat mijn tweede training!!! Ik denken erover wegens watten energieballen te maken?? Indien jij goede ideeën hebt, stuurwiel zij dan mijn kantkloswerk op!!!😊

Related Articles

Back to top button