Begin met koken

brunch wordt geserveerd! dus besloot ik vandaag een nieuwe vrucht te proberen, PAPAYA! Ik heb alleen gehad

brunch wordt geserveerd! 🍽🤩 dus besloot ik vandaag een nieuwe vrucht te proberen, PAPAYA! Ik heb het eerder alleen in smoothies gehad, maar vandaag besloot ik dat ik er een wilde proberen en ik ben nu al fan! Ik hou van de textuur, maar ik raad het niet aan om de zaden te eten (ze smaken naar nagellakremover 🤢) en maakte een lipside-yoghurtparfait en voegde wat meer fruit toe! • brunch 🤗⬇️• – oikos triple zero vanille Griekse yoghurt met wat crazyrichardspb pindakaas 😍 – papaya, aardbeien en bananen 🍓🍌 ~ alles gegarneerd met haver, vlas, kokosnoot en kaneel! wat vinden jullie van papaya??? Hou ervan? Haat het? Ik ben nieuwsgierig!!!

Related Articles

Back to top button