Begin met koken

chocolade maca pindakaas havermout als je niet weet wat je als ontbijt wilt,

chocolate maca peanut butter oats ☺️if you don’t know what you want for breakfast, let this be it😎 Ik heb al eerder gezegd dat ik geen grote fan ben van haver, maar ik heb er een grote pot van die ik nodig heb te gebruiken voordat ik verhuis, dus hier gaan we! Ik ben echt onder de indruk van hoe deze zijn geworden, misschien hou ik niet van havermout, want ik kook het verkeerd lol? Ik weet het niet, maar ik moet deze goed gemaakt hebben, want ze zijn HEERLIJK 😋 • chocolade maca pindakaas haver • -1/2 kopje instant haver – 1 el kokospoeder -1 tl maca power -1 el gemalen vlas – scheutje vanille en zout – 1 kopje water ~ combineer alle ingrediënten en magnetron voor 1:30. Haal eruit en roer goed door. ~ roer erdoor -1/2 scoop eiwitpoeder (gebruikt drinkorgain) – 2 el pbfit poeder – 1/4 cup amandelmelk Toppings: banaan 🍌vanille Griekse yoghurt, ahornsiroop en wat rxbar chocolade pindakaas! 😆Ik vond deze eigenlijk zo lekker dat ik er misschien een reep/cakevorm van moet maken! Ik heb ook echt het gevoel dat het zout een grote rol speelt, dus vergeet het niet! Je hebt maar een snufje nodig 🧂

Related Articles

Back to top button