Begin met koken

chocolade pindakaas bedekt aardbei eiwit yoghurtkom Ik ken chocolade

Chocolade-pindakaas-omhulde aardbei-eiwit-yoghurtkom 🍓🍫 Ik weet dat met chocolade omhuld fruit een controversiële voedselcombinatie is, maar ik denk dat het van het fruit afhangt lol. aardbeien, bananen, frambozen en bosbessen zijn een ja, maar citroenen, kiwi’s, sinaasappels zijn een harde nee van mij😖 hoe dan ook, ik heb vanmorgen een goede zwemtraining gehad en nu heb ik honger, dus hier zijn we dan! • Chocolade pindakaas omhulde aardbeien eiwityoghurt bowl • – een bakje lightandfit vanille Griekse yoghurt gemengd met 1 schep drinkorgain vanille eiwitpoeder en ongeveer 3 eetlepels amandelmelk, vervolgens rondgeslingerd met wat zelfgemaakte frambozenjam – gegarneerd met gehakte aardbeien, haver, kokosnoot en zelfgemaakte chocolade pindakaas! (Ik heb alle pindakaas in mijn huis opgegeten lol oeps, dus om dit te maken, gebruikte ik 3 eetlepels pindakaaspoeder met 1 eetlepel kokospoeder en voegde melk toe om een ​​vloeibare consistentie te creëren – ik vind dit eigenlijk lekkerder dan traditionele Pb, tenzij het natuurlijk is of zelfgemaakt omdat het beter miezert) en zoals altijd moet je het afmaken met wat extra kokosvlokken 😋

Related Articles

Back to top button