Begin met koken

de brunchplaat besloot om het echt te veranderen en veganistische wentelteefjes te maken

de brunchplaat 😍🤩 besloot om het echt te veranderen en wat veganistische wentelteefjes te maken en het was absoluut lekker 😋 Ik hou niet zo van gewone wentelteefjes omdat het altijd naar eierachtig smaakt, maar ik zag een recept op tik tok voor een veganistische versie die amandelmelk, vlas en eiwitpoeder gebruikte en besloot het eens te proberen! onnodig te zeggen dat het 🤩 • makkelijke veganistische wentelteefjes• -1 kopje amandelmelk -2 eetlepels gemalen lijnzaad -1 schep eiwitpoeder (ik gebruikte drinkorgain) -2 eetlepels Pb-poeder (*optioneel) -veel kaneel + piment – 1 theelepel vanille – 2 sneetjes van je favoriete brood 🍞 Ik gebruikte een willekeurig volkoren brood dat ik in mijn vriezer vond lol ~ combineer alle ingrediënten en laat het brood er ongeveer 3-4 minuten in weken. Kook op een ingevette pan op middelhoog vuur gedurende 4 minuten en draai dan om. ~ bovenaan bij je favorieten!! Ik heb ahornsiroop, pindakaas, aardbeien en meer kaneel gebruikt!!!🍞🍓🥜🍁

Related Articles

Back to top button