Begin met koken

de week goed beginnen met een avocadotoost op maandag waar ik op heb gewacht

begin de week goed met een avocadotoost op maandag 🤗🥑 Ik heb gewacht op wat een eeuwigheid voelt voor mijn avocado’s om te rijpen en vandaag waren ze eindelijk klaar!! Ik ben geen grote fan meer van hartig ontbijt/brunch’s maar avocado toast is altijd een goede optie 😋 • brunch • – 2 sneetjes volkoren toast belegd met 1/2 avocado, knoflookpoeder, zeezout, alles kruiden, citroensap , en rode pepervlokken ~ de klassieker 🙂 – kant van wat verse aardbeien 🍓 en bramen!! Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb de laatste tijd zo’n trek in volkorenbrood. Geen ander brood, alleen volkoren lol 😝 dus ik vereerde en kocht een brood voor mezelf en heb er erg van genoten 🍞

Related Articles

Back to top button