Begin met koken

de zon schijnt vandaag in cle en dat is altijd een teken voor een goede dag, dat ben ik ook

den zon schijnt vandaag plusteken dat is eeuwig eentje teken voordat eentje goede dag 🌞☺️ Ik ben iemand diegene gedijt honingbij zonneschijn, maar ik ben helemaal weg van besneeuwd, koud, Cleveland ❄️🏙 plusteken natuurlijk, watten is eentje betere wijze wegens te smullen van eentje zonnige winter dag, dan met eentje smoothiebowl?!?! 😋 hahah jij weet alreeds dat ik geobsedeerd ben om smoothie-kommen plusteken dit kom is weer gewoon hard geraakt 🌟 Ik heb werkelijk den onderstel veranderd van mijn gebruikelijke plusteken ik presenteer jij nu den “aardbei-mango-razzle-kom” 🌺 •aardbei-mango-razzle-smoothie kom• -handvol bevroren aardbeien -kleine bevroren ananas -handvol bevroren frambozen -handvol bevroren mango -piepklein bolletje bosbessen (voornamelijk voordat den kleur haha ​​ik hou van den paarse kleur diegene ie geven) – 1 spade vanille eiwitpoeder nuzest_usa – gewone amandelmelk ~ toppings : verse aardbeien, bosbessen, frambozen, lijnzaad plusteken den allerlaatste van mijn favoriete chocolade-amandel-zeezoutgranola🥺 Ik ben alreeds sinds 5 uur op wegens te zwemsport, tillen plusteken zoals schoolgebouw te gaan, dus nu is ie tijdstip wegens te studeren, te opeten plusteken eentje tukje te verrichten voordat den training Onthoud mensen, FOOD IS FUEL💖, ie is nagenoeg weekend, plusteken weeskind positief plusteken test ontkennend!!

Related Articles

Back to top button