Begin met koken

een koude dag vraagt ​​om warme maaltijden het avondeten van vandaag was lekkere chipotle-kip

ene koude dag vraagt ​​wegens warme maaltijden 😌🥰😋 Ie maaltijd van vandaag wasgoed lekkere chipotle-kip met spinazie, steenkool, wortelen plus rode uien, plus ene zijkant van heerlijke ter den oven geroosterde courgette plus zoete pieper met ene snufje zeezout plus Parmezaanse kaas 😊 Dit maaltijd wasgoed niets bijzonders, maar zoooo was. Ik ga noch liegen, ik voel mij den laatste tijdstip ene ietsje ongemotiveerd ter den kookplaats plus heb gewoon willekeurige spullen gegeten met willekeurige smaakmakers. Ik opeenhoping dat mijn creatieve sappen weldra weer ter den kookplaats kunnen stromen, zodat ik eigenlijk ene twee goede recepten schenkkan maken:))

Related Articles

Back to top button