Begin met koken

een voorproefje van de tropen noem ik het graag… terwijl ik naar buiten kijk en een

ene voorproefje van den tropen noem ik ie graag… terwijl ik zoals buitenshuis kijk plus alle doorbladeren zie vallen omdat ie najaar is, maar mijn herdenken zijn erbij den zomer rn😆Ik neem even ene korte rust van schoolwerk wegens hiervan te smullen lekkere smoothie bowl bc ik schenkkan noch zonder zij leven plus dit wasgoed absoluut verschillend dan mijn gebruikelijke maar super lekker🤍🤍 ~ smoothie bowl ⬇️ -1/2 kopje bevroren aardbeien -1/2 kopje bevroren mango -1/4 kopje bevroren ananas -1/4 kopje bevroren kiwi -1/2 bevroren pisang – amandelmelk -2 bolletjes sunwarrior vanille prote toppings: aardbeien, groene druiven, siggisdairy kokosyoghurt (ZO GOED!!!), lijnzaad, maanzaad plus watten gesneden amandelen!!! ~ den textuur van dit kom wasgoed zo volmaakt dat ik ie noch ooit schenkkan schetsen, zoals alles eraan wasgoed. absoluut.volmaakt🍓☀️🌴

Related Articles

Back to top button