Begin met koken

elke dag met bloemkoolgnocchi is een goede dag, dus ik kreeg mijn tweede vakantie

elke dag waarbij traderjoes bloemkoolgnocchi betrokken is, is een goede dag πŸ€©πŸ˜‹πŸ˜Š dus ik heb gisteren mijn tweede vaccinatie-injectie gekregen en ik begin het een beetje te voelen πŸ˜• voelde me de hele dag super moe met spanningshoofdpijn, dus hopelijk gaat dat snel weg ! sterker nog, ik heb deze week examens, dus ik ben erg gestrest, maar ik heb veel gestudeerd, dus hopelijk gaat alles goedπŸ“š hoe dan ook, ik verhuis volgende week terug naar Florida, dus ik ben begonnen met het opruimen van mijn koelkast dus het avondeten volgende week wordt een beetje raar lol voor vanavond Ik heb zojuist een willekeurige voedingskom gemaakt omdat ik geen trek meer heb β€’ voedingskom β€’ – traderjoes bloemkoolgnocchi (luchtgefrituurd) met wortelen, edamame, komkommer , spinazie en zwarte bonen gekookt met groene paprika, ui, selderij en heel veel kruiden! Gegarneerd met wat zonnebloempitten, waarom niet? πŸ’β€β™€οΈ

Related Articles

Back to top button