Begin met koken

Ensaladang pako of fiddlehead greens salade! Ik kwam er pas onlangs achter dat dit

Ensaladang pako of fiddlehead greens salade! Ik kwam er stap recentelijk achter dat dit zoooo zooo zo was is! Mijn moeder maakte dit immer waarna ik ene kleintje wasgoed plus ik wasgoed geërgerd omdat ik denken dat ie normale varens waren diegene ik te afwateringskanalen zie 😂. . . . . Ingrediënten: Eentje bundel pako- of fiddlehead-groenten, gewoonte inclusief den zachte uiteinden 😉 1-2 middelgrote tomaten, gehakt ¼ rode uien (u kunt dit overslaan), fijngesneden 1 gezouten ei, gehakt ¼ tl suiker ⅛ kopje witten azijn Hoe: 1. Tactvol den zachte porties van den pako. Werp den surplus weg. Veelal den hoofdstam. 2. Meng/klop suiker plus witten azijn te ene kom. Voeg ene ietsje zoutig toe wegens den smaken zoals voren te permitteren komen. 3. Werp jij pako, tomaten, uien plus gezouten ei erdoor. 4. Eet met gebakken longganisa of ander vlees! 💕

Related Articles

Back to top button