Begin met koken

fijne dinsdag allemaal! de laatste tijd ben ik erg gestrest en mezelf gewoon niet

fijne dinsdag allemaal!✨☺️de laatste tijd ben ik erg gestrest en mezelf niet en de enige plek waar ik me een beetje ontspannen voel, is in de keuken lol dus dit diner was niet alleen heerlijk om te eten, maar ook therapeutisch om te maken 🍽☺️ • • -mijn favoriete heteluchtfriteuse met knoflook en kruiden -zoete aardappelen -met zeezout gebakken sperziebonen -Italiaanse spaghettipompoen gebakken met groene pepers, kikkererwten, verwelkte spinazie en gekruid met oregano, tijm, peterselie, rode pepervlokken, zeezout, peper, knoflook poeder, en heel veel voedingsgist!! Afgemaakt met wat fetakaas 🧀 ~ rare vraag, maar eet iemand anders graag spaghettipompoen naturel? zoals geen kruiden of zoiets? Ik ben er persoonlijk dol op en zou de hele pompoen in één keer kunnen opeten. Iemand anders deze kant op??🍴😁

Related Articles

Back to top button