Begin met koken

fijne dinsdag !! sorry dat ik de afgelopen week inactief was, ik kreeg uiteindelijk een surg

fijne dinsdag !!β˜ΊοΈπŸ˜†πŸ˜Š sorry dat ik de afgelopen week inactief was, ik ben uiteindelijk geopereerd om mijn appendix onverwachts te verwijderen, dus mijn maag voelde niet erg goed aan en ik heb vrijwel geen eetlust gehad, maar het gaat goed met me! Ik begin me weer normaal te voelen, dus besloot ik om voor mezelf deze prachtige voedingskom te maken om mijn lichaam te helpen voeden terwijl het herstelt! πŸ€•πŸ˜ voedende kom β¬‡οΈπŸ’• – basis van spinazie en zoete aardappel – licht gebakken courgette en paprika’s (citroensap, olijfolie, zout, peper en knoflook) – luchtgebakken tofu in Franse tuindressing – mijn absolute favoriet tomaat-komkommersalade (en wat worteltjes) -afgemaakt met een flinke bolletje knoflookhummus πŸ§„

Related Articles

Back to top button