Begin met koken

fijne donderdag!!! Ik hoop dat het goed gaat met iedereen :) Ik heb mijn laatste ochtendgewichten+ gehad

fijne donderdag!!!☺️🧚 Ik hoop dat het goed gaat met iedereen πŸ™‚ Ik had mijn laatste ochtend gewichten + zwemtraining vandaag en het is een beetje triest πŸ₯Ί zo erg als wakker worden om 5 uur ‘s ochtends was klote, ik vond het heerlijk om bij mijn team te zijn aan het begin van the dayπŸŠπŸ»β€β™€οΈπŸ‹οΈβ€β™€οΈ maar het is ook spannend want we komen dichter bij onze kampioensbijeenkomst en het afronden van mijn eerste jaar collegezwemmen!! Het is gek hoe de tijd vliegt als je plezier hebt 🀩 hoe dan ook, ik sluit mijn hersteldag af met deze grote kom vol lekkers:)) β€’ β€’ -spinazie, quinoa, gebakken courgette en peultjes, slaw mix, gele paprika , airfryer curry kikkererwten, hardgekookte eieren, fetakaas, edelgistvlokken, alles kruiden en sriracha!! (Eigenlijk een grote mix van alles waar ik van hou + een geroosterde flatbread wrap niet afgebeeld)

Related Articles

Back to top button