Begin met koken

geïnspireerd door met chocolade omhulde bosbessen dikke shake, tanken we met een choco

geïnspireerd door healthfulradiance Met chocolade bedekte bosbessen dikke shake, tanken we vandaag met een chocolade pindakaas dubbele bessen smoothie bowl 😋~ Ik heb healthfulradiance met chocolade bedekte bosbessen dikke shake eerder gemaakt en het is 🙌🏻😩 maar ik had niet de ingrediënten, dus ik gebruikte in plaats daarvan haar recept als Inspo voor deze nieuwe kom! • smoothie bowl met dubbele bessen chocolade pindakaas • – 1/2 kopje bevroren bosbessen – 1/2 kopje bevroren aardbeien – 1 kleine bevroren banaan – 1 1/2 schep chocolade eiwitpoeder (ik gebruikte drinkorgain ) – 2 el pindakaaspoeder of gewone Pb – handvol spinazie * optioneel * – amandelmelk ~ toppings: bosbessen, rauwe haver en romige pindakaas 🤤 Het topping-spel was een beetje zwak vandaag, maar ik had niet veel opties lol maar eerlijk gezegd vibrerend met de rauwe haver als topping, en ik wist ook niet zeker hoe ik chocolade + pindakaas + fruit samen lekker zou vinden, maar ik kan bevestigen dat het HEERLIJK is 😋

Related Articles

Back to top button