Begin met koken

gelaagde Pb & j eiwitkom Ik ben net terug van een bezoek aan mijn zus en dat ben ik ook

gelaagde Pb & j-eiwitkom 😊 Ik ben net terug van een bezoek aan mijn zus en ik ben in WANHOPENDE behoefte om boodschappen te gaan doen lol 🛒 Ik moet ook werken vandaag, dus dat zal tot later moeten wachten: (hoe dan ook, ik heb er echt van gehouden zelfgemaakte jam onlangs😆 vooral als het warm is lol en er zo’n grote trek in had, dus besloot ik deze prachtige kom voor het ontbijt te maken en het was zo lekker 🤤 • gelaagde pb&j eiwitkom • ~ zelfgemaakte jam: combineer 3/4 kop gemengde bessen (vers of bevroren) met 1/2 el citroensap en magnetron gedurende ongeveer 1 minuut, of tot Mashable. Pureer de bash en voeg 1 el gemalen lijnzaad toe. Zet opzij ~ eiwitlaag: 2 lepels vanille eiwitpoeder (ik gebruikte drinkorgain, gebruik voor het beste resultaat een niet-kalkachtig eiwitpoeder, smaakt 10x beter) met 2 el pindakaaspoeder of vloeibare pindakaas, met 1/4 kopje melk naar keuze (ik gebruikte amandel) en 2 lepels yoghurt. wil niet dat het klonterig wordt Granola/ontbijtgranen laag: elke soort granola/ontbijtgranen die je maar wilt! granola/ontbijtgranen laag, top met resterende jam en eventuele extra’s die je wilt! Ik gebruikte verse aardbeien 🍓 banaan 🍌 meer granola en havermout en kokos! * aangezien de jam warm was, vermengt het zich een beetje met de eiwitlagen en het is zo goed lol

Related Articles

Back to top button