Begin met koken

Gelukkige vrijdag!!! de zon besloot vandaag eindelijk door te komen en dat maakt me zo gelukkig

fijne vrijdag!!!🤩🙌🏻😄 de zon besloot vandaag eindelijk door te komen en ik word er zo blij van🌞🌻🌷!!! En ook van deze pannenkoeken word ik zoooo blij!!! Ik heb de laatste tijd een aantal van mijn favoriete recepten opnieuw bekeken en het ontbijt van vandaag was mijn favoriete eiwitpannenkoekjes!! Het recept een beetje veranderd, want dit zijn niet zomaar bananenpannenkoekjes, het zijn KOKOS-bananenpannenkoekjes 😩🤤 • Kokos-bananen-eiwitpannenkoekjes🍌🥥🥞 • – 1 1/2 bananen, super goed gepureerd – 1 1/2 scoops vanille eiwitpoeder (ik gebruikte drinkorgain) -3 el amandelmelk -1 tl vanille -1 eiwit -1 tl bakpoeder -2 el kokosvlokken -1 el gemalen lijnzaad ~ combineer alle ingrediënten en kook op middelhoog vuur op het fornuis , draai om als er bubbels ontstaan ​​en geniet ervan! Ik bedekte de mijne met wat pindakaas, ahornsiroop en meer kokosnoot en voegde een kant toe van mijn twee liefdes, aardbeien 🍓 en sinaasappels 🍊

Related Articles

Back to top button