Begin met koken

goedemorgen Ik had gisteren de meest GEWELDIGE stapel pannenkoeken die ik was vergeten

goeiemorgen 🌞 Ik had gisteren den uiterst GEWELDIGE stapel pannenkoeken diegene ik vergat te porties, dus dat is watten er nu gebeurt!!! Ik heb den laatste tijdstip ene pannenkoek-kick gehad plusteken aldaar pannenkoeken ene speciaal plekje ter mijn hart hebben, waarom zullen jou dit mooie stapel noch porties 🥞 ~ eiwitpannenkoekjes met kaneel-amandel-maanzaad~ -1/2 kopje kodiakcakes amandel-maanzaad-pannenkoekenmix met 1 theelepeltje kaneel ( Mits jou dit mix noch hebt, gewoonte dan 1/2 kopje gewone pannenkoekenmix met 1 tl amandelextract, 1 tl vanille, 1/2 el maanzaad plusteken 1 tl kaneel) – gegarneerd met ahornsiroop, kaneel, maanzaad, amandelen plusteken ene bolletje lekkere kitehillfoods vanilleyoghurt 💫 Ik weet noch hoe ie met jou zit, maar ik zullen elke dag pannenkoeken kunnen opeten zonder er ziek van te wordt🤷🏼‍♀️ plusteken weliswaar zowel….

Related Articles

Back to top button