Begin met koken

happy happy happy smoothie bowl Sunday + Valentijnsdag in alle eerlijkheid was ik

happy happy happy smoothie bowl Zondag + Valentijnsdag ❣️🥰 trouwhartig medegedeeld zullen ik vandaag geen smoothie bowl hebben. Ik wilde iets verschillend hebben lol, maar ik heb watten pijn te mijn mond gehad lol plusteken Google zei koud opeten, dus hier zijn wij 🤣nooit erover zeuren, want watten is ene zondag zonder ene smoothiekom? Ik heb den toppings vandaag watten lichter gehouden, omdat kauwen nogal pijnlijk is, dus geen muesli of ontbijtgranen:/ • • – bevroren, bloemkool, bosbessen, aardbeien, schop drinkorgain vanille-eiwit, opscheplepel Pb-poeder plusteken ene bevroren pisang – toppings : aardbeien 🍓 (mijn ware Valentijn) frambozen, bananen 🍌, maanzaad, lijnzaad plusteken kokosnoot 🥥 er komt ene dag waarop ik mijn gebruikelijke smoothiebowl-recepten verlaat, maar ik weet noch wanneer dat is lol bc ik ben verliefd op watten Ik ben nu aan den vaart lol wil zeker spirulina uiteindelijk plusteken bevroren avocado trachten 🥑 lol Ik heb ie sentiment dat avo ene intact goede textuur zullen maken te ene smoothiekom haha ​​- indien jij ie hebt geprobeerd, laat ie mij weten !!!

Related Articles

Back to top button