Begin met koken

happy super bowl- wacht SMOOTHIE BOWL ZONDAG!!! waarschijnlijk mijn favoriete dag van de w

happy super bowl- wait SMOOTHIE BOWL SUNDAY!!!☺️😆🌟 waarschijnlijk mijn favoriete dag van den week:) vandaag vasthouden ik ie simpel met mijn “watten er nog te den koelkast plus vriezer zit” smoothie bowl 💯 haha ​​dit combo varieert overheen watten ik hier heb, dus hier zijn den dEATS van mijn – bevroren pisang – bevroren mango – bevroren mixbessen – bevroren bosbessen – spinazie – bevroren bloemkool – bolletje vega_team kokosnoot amandelproteïnepoeder – amandelmelk ~ toppings: verse bosbessen 🫐 vlas, chocoladereep amandel zeezout granola plus watten maca pindakaas motregen!! eentje superlekkere combinatie plus den pisang plus mango maken eigenlijk eentje geweldige romige plus dikke consistentie! Maar te alle ernst, kerks super bowl zondag! 🏈 geniet van ie spel plus veel vreugde, maar vergeet noch wegens veilig te blijven:) 👍🏻

Related Articles

Back to top button