Begin met koken

haver is niet mijn favoriete eten, maar terwijl ik met schoolwerk bezig was, kreeg ik een grote cr

haver is noch mijn favoriete nuttigen, maar tijdens ie schoolwerk kreeg ik eentje uitgestrekte trek te haver, dus maakte ik dit poeder of pindakaas (ik had geen) -1/2 el ahornsiroop -1/2 gepureerde pisang -1 theelepeltje lijnzaad -1 theelepeltje maanzaad -ongeveer 1/3 kopje amandelmelk ~combineer ingrediënten plusteken magnetron 1 minteken, mix, vervolgens 30 seconden te den magnetron voordat den aardbeiengelei, pureer eentje handvol bessen met 1 tl water, 1/2 tl citroensap plusteken 1/4 tl kaneel plusteken magnetron 30 sec. Stuurroer ingevolge havervlokken plusteken geniet ervan!! 🍓dit haver inspireerde mij werkelijk wegens eentje ​​intact verrassend pb&j-idee te maken dat ik straks zullen porties indien ie terdege blijkt te zijn!!

Related Articles

Back to top button