Begin met koken

helemaal in de stemming met deze dinerkom in Southwest/Cajun-stijl vandaag na de training

helemaal te den stemming met dit dinerkom te Southwest / Cajun-stijl vandaag na den training 🤤 Ik heb den hele dag zoals zwarte bonen verlangd plus dus voelde ik dat Southwest den juiste verkiezing wasgoed:)) 🌵zuidwestelijke dinerkom -zwarte bonen -maïs -3 roerei met paprika, spinazie, knoflookzout, grillkruiden, rode pepervlokken plus gegarneerd met sriracha -airfryer zuidwesten zoete frites 🍠 (smaakstoffen: gebakken oregano, chilipoeder, rode pepervlokken, knoflookzout, uienpoeder, komijnzaad ~ I did’ t meet iets 🤷🏼‍♀️) -geroosterde Cajun gekruide courgette ~ alles samengebracht met watten salsa plus cilantrooooo • had ik maar watten avocado 🥑 ☹️ Ik raakte op waarna ik gisteren diegene lekkere toast maakte, maar ie wasgoed ie waard haha

Related Articles

Back to top button