Begin met koken

het einde van de zomer heeft me, maar ik ben een sukkel voor herfst en winter, dus ik ben absoluut exc

het einde van de zomer heeft me 😢 maar ik ben een sukkel voor herfst en winter, dus ik heb zeker zin in alle warme en gezellige maaltijden die komen gaan! Deze zomer was te gek. Ik nam een ​​pauze van sociale media, ging naar Tennessee, bracht tijd door op het strand, werkte en had veel doktersbezoeken ☹️ Ik kreeg de diagnose slokdarmrefluxziekte, dus ik heb verschillende medicijnen gebruikt en verschillende diëten uitgeprobeerd om te zien wat zou voorlopig het beste werken, maar helaas werkt niets:/ Ik heb nog een afspraak met een GI-dokter, dus ik heb hoop dat het beter zal worden 🙂 hoe dan ook, weet tijd voor het avondeten ⬇️ eind van de zomer dinerkom -quinoa gekookt met verse peterselie en knoflook, spinazie, hardgekookte eieren, mediterrane groenten (pompoen, asperges, broccoli, bloemkoolwortelen, gekookt in olijfolie, zout, peper en gedroogde oregano, met wat verse tomaten en komkommer 🥒 gegarneerd met een zelfgemaakte Dijon-mosterddressing (Dijon-mosterd, olijfolie, s&p, komijn en paprika) – (gooide er ook wat groene ui in voor een beetje extra smaak) deze maaltijd was veel te lekker, vooral na de warme dag hier in cle ??

Related Articles

Back to top button