Begin met koken

het is een hete minuut geweest sinds ik deze heb gehad, maar pompoenpannenkoekjes raken anders

ie is ene hete seconde geweest sinds ik dit heb gegeten, maar pompoenpannenkoekjes slaan verschillend aan na ene vriesbeurt πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ dit waren ene nietje voordat mij ter den najaar plusteken ik schenkkan noch geloven dat ik zij nu zo lang noch meer heb gehad !! Ik weet noch hoe ie met jullie allen zit, maar alles watten met pompoensmaak, geurtje/smaakwaarneming/thema etc. te maken heeft, maakt mij zo nostalgisch plusteken ontspannen lol ie is zo therapeutisch op ene methode diegene ik noch schenkkan uitleggen πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈπŸ‚πŸŽƒ β€’ pompoenpannenkoekjes β€’ -1/2 kopje kodiakcakes karnemelkpannenkoekmix -1/4 kopje pompoenpuree -1 1/2 theelepeltje kaneel, 1 theelepeltje nootmuskaat, 1 theelepeltje piment -1 theelepeltje vanille -2-5 eetlepels water (varieert onzelfstandig van den textuur) ~ kook op medium totdat lichtbruin. Top be met siroop plusteken geniet!!! Ik heb den mijne zelfs gegarneerd met watten kaneelpindakaas plusteken goodandgathered granola plusteken ik denken dat dat zelfs huis wasgoed dan siroop hahah of jouw zullen beide kunnen tenuitvoerleggen. Handelen maar ooit hansworst!! (voordat den kaneelpindakaas heb ik nipt watten kaneel toegevoegd aan watten zelfgemaakte pindakaas – jouw kunt zowel gewone Pb gewoontes, gewoon vloeibaar maken zodat ie schenkkan motregenen, of naturel gewoontes)

Related Articles

Back to top button