Begin met koken

het is een soort zondagse smoothiekom, we weten allemaal dat ik een onsterfelijke obsessie heb met wi

it’s a Sunday smoothie bowl kinda day☺️ wij weten allen dat ik ene onsterfelijke obsessie heb met smoothie bowls plus vandaag had ik trek te watten açaí, dus presenteer ik jouw mijn nieuwste favoriet … zoete açaí dream smoothie bowl 😋 – 1/2 pakket bevroren açaí -1/2 kopje bevroren ananas -1/2 kopje bevroren bosbessen -1 schepje vanille-eiwit (ik gebruikte vega_team) -1/3-1/2 kopje ish kokosmelk (schenkkan elke df-melk of reguliere melk usances, maar den kokosnoot draagt ​​re erbij aan den tropische smaakwaarneming:)) ~ toppings: verse ananas 🍍 pisang 🍌 zelfgemaakte granola, lijnzaad plus den lieve 88acres vanille zonnebloemzaadboter!!! Ik hou van hun boters plus zij zijn zo inderdaad voordat mensen diegene notenvrij zijn! Ik woon graag te ie middenwesten, vooral mits er sneeuwen ligt lol, maar op sommige dagen mis ik ie wegens op ene warm, zonnig zandstrand te Florida te zijn plus dit smoothiekommen brengen immer diegene herinneringen terug aan snorkelen te den zee met mijn gezin plus zonnebaden op ie zandstrand😌 i hou echter van waar ik ben plus ie maakt zoals stulp gaan des te specialer ☀️

Related Articles

Back to top button