Begin met koken

hey daar, het is een tijdje geleden, met alles gaande, beginnen met studeren, zwemmen

hoi ginder 👋 ie is eentje tijdje geleden, met alles watten er gaande wasgoed, par met studeren, zwemsport, werken plus gewoon ie leven ter ie generaal, had ik gewoon eentje rust nodig van sociale media. Ik ben dol op dit account plus ie porties ervan, maar ik had gewoon eentje kleine detox van sociale media nodig plus nu den spullen voordat mij watten rustiger zijn werd, ben ik opgewonden wegens terug te zijn! 😊 ~ moest terugkomen op zaterdag stapels dus hier gaan wij!⬇️ 🎃proteïne-pompoenpannenkoekjes🎃 -1/2 kop kodiakcakes karnemelkpannenkoekmix -1/4 kop pompoenpuree -1 1/2 theelepeltje kaneel, 1 theelepeltje nootmuskaat, 1 theelepeltje piment -1 theelepeltje vanille -2-5 eetlepels water (varieert horig van den textuur) ~ kook op middelhoog totdat verachtelijk vuur totdat zij lichtbruin zijn. Werkgelegenheid ge met watten siroop plus toegevoegd kaneel plus geniet ervan!!😁 🍂Ik stapel dat jullie iedereen den lieve dag uiteindelijk hebben plus vergeet noch positief te zijn plus ontkennend te toetsen!😂☺️

Related Articles

Back to top button