Begin met koken

houd het vandaag simpel met een heerlijke bosbessen-mango-smoothiekom voordat we gaan

hou het vandaag simpel met een heerlijke bosbessen-mango-smoothiekom πŸ€—πŸ˜‹ voordat we aan deze prachtige kom beginnen, zal ik mijn ochtend uitleggen. Dus ik had ochtendtraining van 6-9, beginnend met gewichten en daarna zwemmen, terwijl ik de parkeerplaats opreed, kwam mijn favoriete nummer op de radio, en telkens als ik dat nummer hoor (het is kniediep door zacbrownband lol) verandert de dag altijd uit tot echt goed. Daarna had ik een super goede oefening en toen ik daarna ging winkelen, waren een heleboel van mijn favoriete etenswaren in de uitverkoop en ik was zo blij lol en nu, toen ik deze smoothiekom maakte, kwam de textuur PERFECT uit πŸ‘Œ punt is, ga naar je favoriete nummer luisteren!!! Het verandert letterlijk mijn dag wanneer ik het hoor πŸ˜‚ nu terug naar het eten πŸ˜† β€’ smoothiekom met bosbessen-mango-eiwitten β€’ – 1 kopje bevroren bosbessen – 1 kopje bevroren mango – 1/2 kopje bevroren bloemkool – 1 schep drinkorgain vanille-eiwitpoeder – 2 el pbfit amandelboterpoeder -amandelmelk ~toppings: banaan 🍌 bramen, goodandgathered granola, lijnzaad en kokos πŸ₯₯ Ik ben gewoon nieuwsgierig, hou je van bramen??? Ik heb het gevoel dat ze een zeer onderschatte vrucht zijn en persoonlijk ben ik er een grote fan van! Ze zijn een beetje duur, dus ik koop ze pas echt als ze in de uitverkoop zijn, maar wat denken jullie allemaal?? πŸ€”

Related Articles

Back to top button