Begin met koken

Ik ben 100% teampannenkoeken boven wafels, maar eens in een blauwe maan verlang ik naar wafels

Ik ben 100% teampannenkoeken daarboven wafels, maar ooit ter ene blauwe maan hunkerde ik zoals wafels plusteken vandaag wasgoed diegene dag🧇 Ik had ene vroege ochtendzwemlift plusteken daarna ging ik zwemsport, dus ik had dit kaneel-bosbessen-eiwitwafels na den training zeker nodig! ! 💙🧇 Hier is den ⬇️ – 1 kopje kodiakcakes karnemelkmix, gem met 1/2 tl kaneel, nootmuskaat plusteken piment. (Gekookt ter ene Belgische wafelmaker) – gegarneerd met verse bosbessen, lijnzaad, ahornsiroop plusteken zelfgemaakte bosbessenjam/spread (gepureerde bosbessen, ene scheutje citroensap, 1 tl ahornsiroop plusteken 1 el vlas, verwarmd plusteken gem) wasgoed vandaag weer ene koude dag, dus dit waren zo warm plusteken rustgevend!!

Related Articles

Back to top button