Begin met koken

Ik ben kokosnoten over smoothie-kommen lmao mijn eigen woordspelingen doen me ineenkrimpen, dus het spijt me

I’m cocoNUTS about smoothie bowls 😜πŸ₯₯ lmao mijn inherent woordspelingen tenuitvoerleggen mij ineenkrimpen, dus ie spijt mij daarvoor ☝️ πŸ˜‚ Hoe dan zowel, ik heb re gelachen met dit smoothie bowl, dus nu is ie tijdstip wegens te porties! op ie eerste gezicht lijkt ie op alle andere smoothies, maar laat mij jou zei, den smaken zijn πŸ”₯ -tropische bosbessen smoothiekom- -1/2 kopje bevroren bosbessen -handvol spinazie -handvol bevroren bloemkool -1/2bevroren pisang -1/2 kopje bevroren ananas – 1 kleine mandarijn of schatje – scheutje kokosmelk * optioneel – bolletje vanille of gewoon prote * Den kokosmelk is watten den tropische smaken hier re zoals voren brengt, dus ik zullen ie zeker aanbevelen! Maar voeg noch te veel toe, omdat ie vruchtensap van den sinaasappel wordt toegevoegd aan ie vloeibare gedeelte. -toppings: aardbeien πŸ“ bosbessen 🫐 druiven, lijnzaad, sinaasappels, maanzaad plus Cheerios!! Of voeg alles toe watten jou lekker vindt!! Ik opeenstapeling dat jullie allen eentje subtiel weekend hebben plus gelukkig zijn!! ie leven is te kort wegens dagen ter den waterput wegens te brengen, plus somwijlen is ie nodig plus ik handelen ie zowel, maar toestaan wij onzerzijds noch druk maken overheen waar uit ie verleden, toestaan wij onzerzijds samenbrengen op ie leven ter ie vandaag plus er ie uitgelezene van maken!β˜ƒοΈβ˜€οΈπŸŒˆπŸŒ

Related Articles

Back to top button