Begin met koken

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat dit bord GELADEN is Voor het avondeten heb ik vandaag wat gekookt

Ik denken dat ie veilig is wegens te zeggen dat dit eetbord GELADEN is 😆 Voordat ie avondeten heb ik vandaag YUMMY spaghettipompoen gekookt!!! Ik heb ie ofschoon zo lang noch meer gehad, dus ik wasgoed supperrrr opgewonden wegens te opeten! Hier is den -1/2 spaghettipompoen met watten pastasaus uit oogopslag, gem met watten geroosterde kerstomaatjes, basilicum, oregano, tijm, peterselie, look, rode pepervlokken plus spinazie – gebakken citroenpepergarnalen – geroosterde gekruide courgette plus asperges Indien jij hebt spaghettipompoen nog noch geprobeerd, ik raad ie ten zeerste aan! Er zit zoveel volume ter, ie is ongelooflijk!!!

Related Articles

Back to top button