Begin met koken

Ik denk dat ik steeds beter word in het maken van spam musubi zonder het blikje/vormpje. . . . .

Ik denken dat ik steeds huis word te ie maken van spam-musubi zonder oogopslag/vorm 😊. . . . . Ingrediënten: Spam of welke ham jou maar wilt (wij gebruikten frabellefoods luncheon meat) Zeewierwikkel, te drietal brede reepjes gesneden Gestoomde witten rijst (wij gebruikten Japanse rijst) Hoe: 1. Wasgoed den rijst ene twee keer totdat ie water ene ietsje helder is. U kunt ene zeef tradities of ie te den rijstkoker wassen plusteken vervolgens ie water zeven. 2. Kook rijst te ene rijstkoker voordat perfecte resultaten! 3. Kattebak of airfry spam gaar. Ik heb 10 minuten gefrituurd op 200 ° C 4. Verachtelijk zeewierwikkel, spam dan rijst plusteken wikkel. Gewoonte ie oogopslag mits jou den perfecte vorm wilt. Gewoonte gewoon plasticfolie 😊 5. Ik heb zowel watten roerei/gestoomde eieren te den magnetron klaargemaakt. Leegeten! 💖

Related Articles

3 Comments

Back to top button