Begin met koken

Ik had vanmorgen tijdens mijn run een idee en besloot het eens te proberen… dus ik pr

Ik had vanochtend tijdens ie rennen ene idee plusteken besloot ie ooit te trachten… dus ik presenteer jou POMPOENTOAST 😍🎃🧡 van ene afstand ziet dit er misschien uit mits gewone pindakaastoast met bananen, maar ik schenkkan jou verzekeren dat ie is noch lol 🎃🤍pompoentoast -2 sneetjes volkorentoast met huisgemaakte pompoenspread ~PUMPKIN SPREAD~ • combineer voordat den spread 1/4 kop pompoenpuree, 1 el ahornsiroop, 1 tl vanille, 1 tl kaneel, 1/ 2 tl all spice, 1/2 tl nootmuskaat, 2 el griekse yoghurt of veganistische vervanger – alles vanwege jawel mengen plusteken op toast smeren! – belegde den toast met watten pisang 🍌 plusteken ene ietsje pindakaas louter omdat 😝 * den tool voordat den toast is wegens hem iets meer te roosteren dan jou normaal zullen exporteren, noch verschroeid maar ene ietsje donkerder dan goudbruin mits dat uiteraard is~ maar dat is slechts mijn visie * Had zowel ene ze van versregel fruit, want ik ben ene fruitverslaafde?

Related Articles

Back to top button