Begin met koken

Ik heb dringend weer een boodschappentripje nodig, dus ik had niet veel keus

Ik heb spoedeisend weer eentje boodschappentripje nodig, dus ik had noch veel opties wegens mee te zieden, maar ik verlangde zoals iets chocoladeachtigs, plus aldaar ik eentje hekel heb aan voedselverspilling, is dit watten ik voorbereid. EN HET WAS LEKKER 🤤😋 ~dit is veganistische chocoladepudding, geproduceerd te slechts eentje twee minuten!! 🍫vegan chocoladepudding🍫 -1/2 lip zwarte bonen, afgespoeld plus uitgelekt -2 1/2 el cacaopoeder -2 el kokosmeel -1 tl suiker of suikervervanger -1 el ahornsiroop -3 el -1/4 kop HOT water -1/2 tl kaneel -1 1/2 tl vanille ~ handelen alle ingrediënten te eentje blender, mix totdat eentje gladde massa plus laat 10-15 minuten te den koelkast staan!!! ~ top met watten jouw maar wilt! 😋 Ik heb den mijne gegarneerd met pretzels plus amandelen!!

Related Articles

Back to top button