Begin met koken

Ik heb het de afgelopen dagen zo druk gehad dat ik niet eens kan beginnen met het uitleggen van i

Ik heb ie den afgelopen dagen zo druk gehad dat ik noch ooit vermag opstarten wegens ie uit te leggen. Indien zij zeggen dat studeren veel werkgelegenheid is, vind zij dat!!! Ik ben non-stop aan ie studeren geweest, zoals lessen, studiesessies, trainingen plusteken werkgelegenheid geweest plusteken dus wasgoed ie zeker ene hectische week. ~ nog iets, heeft iemand ie intu dat zij vastzitten ter ene sleur? Ik heb diegene GROTE TIJD gevoeld den afgelopen twee weken plusteken ik haat gewoon ie intu nergens geestdriftig voordat te zijn of ie intu te hebben dat ik noch toereikend tijdstip heb voordat letterlijk alles. Ik wou dat ie leven watten vertraagd ging. 😶 Hoe dan zowel, ik heb voordien vandaag ene vrij momentje gepakt wegens dit lekkere smoothie bowl te maken plusteken buitenshuis te genot van den *koude* herfstlucht (ja, ik at ene voedende smoothie bowl, buitenshuis, ter den koude, plusteken ie wasgoed heerlijk 😆) smoothie bowl ⬇️ 🥝💙blueberry kiwi smoothie bowl💙🥝 -1 kopje bevroren bosbessen -1/2 kopje bevroren kiwi – 1/2 bevroren pisang -1/4 kopje bevroren mango -2 scoops sunwarrior vanille eiwitpoeder -amandelmelk -handvol spinazie toppings: aardbeien (natuurlijk 😜) druiven, kashi granola cornflakes, Cheerios, maanzaad, lijnzaad plusteken frambozen!! 🦋mits ik iets heb geleerd van dit week, is ie wegens te vertragen. Ik weet noch wie ie moeten horen, maar neem even ene momentje voordat jezelf. Leg jouw telefoontoestel neer plusteken ga gewoon watten frisse lucht inademen, voordat mij subjectief helpt ie reuze mits ik mij overweldigd voel🦋

Related Articles

Back to top button