Begin met koken

Ik heb het gevoel dat ik zo vaak per week pasta eet en ik klaag echt niet

Ik heb ie instinct dat ik zo vaak vanaf week pasta eet plusteken ik klaag onvervalst noch 😉 vandaag voelde ik mij mentaal hevig uitgeput na schoolgebouw plusteken wasgoed noch ter den stemming wegens onvervalst iets gecompliceerde pasta plusteken geroosterde groenten te kokerij!! Maaltijd -pasta met eiernoedels met watten overgebleven saus plusteken spinazie -geroosterde wortelen, courgette plusteken steenkool (geroosterd op 375 lopend 20 minuten, gekruid met olijfolie, knoflookpoeder, uipoeder, basilicum plusteken peterselie – ik heb vooraf den wortelen plusteken steenkool gestoomd :)) Ik stapel dat jullie iedereen ene geweldige maandag hebben gehad plusteken hebben kunnen doet watten jou wilde!!!

Related Articles

Back to top button