Begin met koken

Ik heb lasagne gemaakt (ish)! Swipe voor ‘Chocolade Baskische Burnt Cheesecake This is’

Ik heb lasagne geproduceerd (ish)! Swipe voordat hauntyskitchen’s Chocolate Basque Burnt Cheesecake💕 Dit is noch nuchter ene supergemakkelijk recept, maar ik onderdeel ie weliswaar! . . . . . . Ingrediënten: 500 g lasagne 500 g rundergehakt 500 g tomatensaus, den dikke soort (ik gebruikte claraoleph dikke tomatenbasilicum) 1 kopje verse basilicum 1 el gedroogde rozemarijn 1 volwassene witten ui 2 klodders pesto (pot, ik gebruikte contadina.ph) 2 rundvlees bouillonblokjes Zoutig, peper plus chilivlokken zoals smaakwaarneming Geraspte cheddarkaas + elke smeltende kaas diegene jouw lekker vindt Bechamel: *Ik vond ie moeilijk wegens dit te maken omdat ik netwerken alles overheen ie hoofdeinde zag* Boter Meel Melk Water Zoutig Hoe: 1. Lasagne zieden volgens den instructies verpakking. Doet er na ie zieden ene klein ietsje zonnebrandolie ter zodat zij noch aanbakken. 2. Fruit den uien ter dezelfde pan plus voeg dan ie rundvlees toe. Kruiderij met peper plus zoutig. Zorg dat zij bruin wordt! 3. Voeg tomatensaus toe. Breng op smaakwaarneming met peper, zoutig plus chilivlokken. Voeg runderbouillonblokjes toe. Roeren. Laat sudderen totdat jouw voorouders zeggen dat jouw moeten uitvallen. Of vrijwel 10-20 minuten. 5. Oké, sorry hiervoor, maar jouw moeten ene kleinere pot gewoontes voordat den bechamelsaus. Smelt den boter op verachtelijk vuur. Voeg meel toe. Ik denken dat ik weerga porties boter plus meel heb tweedehands. Mengen. 6. Indien ie boter- plus bloemmengsel glad is, voeg jouw ietsje onder ietsje melk toe terwijl jouw blijft lillen. Ik heb gemixt omdat ik geen garde heb. Gewoonte verachtelijk totdat middelhoog vuur. 7. Voeg water toe indien jouw geen melk meer hebt. Ik heb veel toegevoegd totdat ik den consistentie kreeg diegene ik wilde. 8. Verachtelijk saus, lasagne, kaas, saus 3-4 keer. Hangt van jouw bakvorm ge. Werkgelegenheid ge met bechamelsaus. Verkavelen ie gestaag. Bedek alle pasta, verschillend ontvang jouw knapperige (of taaie) pasta. 9. Dek ge met folie plus kattebak tijdens 40 minuten op 190° 10. Ruk den folie eraf plus nuk vrijwel 10-20 minuten op 190°. *LAATSTE STAP* 11. Zakelijk voordat ie voorplakken zodat ie ene hele mooie structuur krijgt. EINDELIJK ETEN! 💕 Lasagne vond ik hevig moeilijk wegens te maken plus ik had poetsvrouw onder ie afwassen. Eigenlijk, ie is geproduceerd voordat den mensen van wie jouw houdt. Zowel… vandaag ben ik jarig!

Related Articles

Back to top button