Begin met koken

Ik probeer echt niet te dubbelposten over smoothies, maar laten we eerlijk zijn, hoe zou dat kunnen

Ik probeer echt niet dubbel te posten over smoothies, maar laten we eerlijk zijn, hoe kun je niet een kom posten die zo mooi, levendig en lekker is als deze💁‍♀️🤩 Ik voel me echt earthyandy op dit moment lol en ik ben ervan houden!! Smoothie-kommen zorgen ervoor dat ik me zo goed, energiek en verfrist voel, en als het buiten mooi is? It’s heaven 🌞😋😊 • tropische groene smoothie eiwitkom• -1 bevroren banaan 🍌 -biggg handvol spinazie -1/2 komkommer -1/2 kopje bevroren mango -1/4 kopje bevroren ananas -1/2 kopje bevroren bloemkool -1 schep drinkorgain vanille eiwitpoeder -2 el pbfit pindakaaspoeder – amandelmelk ~ toppings: aardbeien 🍓 bosbessen 🫐 lijnzaad, kokosnoot 🥥 (en Cheerios – niet op de foto want ik ben ze vergeten😶) deze kom geeft me grote tropische zomerse sferen en met het mooie weer dat we hebben heb ik het gevoel dat het zomer is ✨🌴

Related Articles

Back to top button