Begin met koken

Ik weet niet waarom ik nog steeds honger heb. Ik heb chocoladetaart gemaakt met een laag suikergehalte in de magnetron! Het is veronderstellen

Ik weet noch waarom ik nog steeds zucht heb. Ik heb chocoladetaart geproduceerd met ene verachtelijk suikergehalte te den magnetron! Ie zullen ene mokcake willen zijn, maar ik heb te veel meel tweedehands 🤷‍♀️ . . . . . Ingrediënten: ½ kopje meel voordat alle doeleinden ⅛ kopje suiker ½ + ⅛ kopje cacaopoeder Snufje bakpoeder Snufje zuiveringszout ½ kopje koffiemelk ½ kopje kokend water ⅛ kopje plantaardige zonnebrandolie Zoveel chocoladekoekjes indien jou wilt Hoe: 1. Te ene magnetronbestendige kom, meng alle droge ingrediënten samen. 2. Voeg natte ingrediënten toe. Meng ie geheel langzaam. Maak den klontjes los vanwege zij op den zijkanten van den kom te verklikken. 3. Strooi (of giet) chocoladeschilfers. Jouw kunt ie erdoor mixen of er gewoon op leggen. 4. Magnetron op middelhoog vuur lopend vrijwel 5 minuten. Hangt van jou magnetron voltooid. Controleer ie elke 2-3 minuten. 5. Koudmakend ie ene ietsje voltooid. Eet dan! 💖 Ik moeten jou welnu waarschuwen, dit cake smaakt ene ietsje bitter plusteken noch zoetsmakend.

Related Articles

Back to top button