Begin met koken

is het bijna oktober? Ja. Blijf ik elke dag zomerse smoothiebowls eten? Y

is ie zowat oktober? Ja. Blijf ik elke dag zomerse smoothiebowls opeten? Ja. -het zullen vandaag weer warm willen zijn, dus ik start mijn vrije dag met dit lekkere bessen-kokos-smoothiekom 😊🌞 🥥💜bessen-kokos-smoothiekom💜🥥 -1 kopje bevroren gemengde bessen (frambozen, aardbeien, bosbessen plusteken bramen) -1 /2 kopje bevroren bloemkool -1/2 bevroren pisang -1/4 kopje kokosyoghurt (ik gebruikte ie merknaam twogoodyoghurt, maar ik weet zeker dat elk product zullen werken!) -1 schepje vanille-eiwitpoeder sunwarrior -1/4-1/ 3 kopjes amandelmelk ~ meng alles, start den amandelmelk met 1/4 kopje plusteken voeg dan meer toe indien dat nodig is) Toppings: verse aardbeien 🍓 verse bosbessen, gesneden amandelen, lijnzaad plusteken muesli!! ~kerks zondag allen!! Ik opeenhoping dat jullie allen ene fantastische dag hebben plusteken onthoud gewoon dat jullie massaal zijn plusteken ie verdienen wegens ene ​​geweldige dag te hebben!!💕💕

Related Articles

Back to top button