Begin met koken

je weet het alwwww. die smoothiekom na het zwemmen raakt altijd een andere I

jou weet ie alwwww. diegene smoothiekom na ie zwemsport slaat steevast verschillend 🤩😝 Ik wil zowel gewoon zeggen dat dit pisang diegene ik gebruikte den uiterst perfecte plusteken heerlijke pisang wasgoed diegene ik uiteindelijk ter mijn leven heb gehad. no lie 😤 • smoothie bowl • – bevroren pisang, bevroren bosbessen, bevroren ananas, 3 el haver, 3 el Pb-poeder, 1 spade drinkorgain vanille-eiwit plusteken amandelmelk. toppings: mijn PERFECTE pisang 🍌aardbeien 🍓kokosnoot 🥥druiven, plusteken reep pisang notenhouten granola van goodandgathered 😊 wegens te ontwikkelen vanochtend hebben wij noch veel sprintwerk gedaan + opgetild dus mijn poten zijn op dit uur absoluut vergast, maar ik ben ga vandaag sleeën met mijn vriend, dus ik ben super geestdriftig maar noch geestdriftig overheen onveranderlijk heuvels op varen 😅

Related Articles

Back to top button