Begin met koken

laat ik beginnen met te zeggen dat vandaag VEEL nodig was. Ik ging naar mijn werk en stapte toen uit

laat ik opstarten met te zeggen dat vandaag VEEL nodig wasgoed. Ik ging aan ie werkgelegenheid, stapte waarna vroeger uit dan verwachten, plus waarna werden mijn plannen geannuleerd, watten klote wasgoed maar iets intact positiefs bleek te zijn! Met alles watten er aan den hand wasgoed, had ik ie instinct dat ik noch re tijdstip voordat mijzelf had, dus waarna ik eenmalig van mijn werkgelegenheid kwam, trok ik ene comfortabele trui, pluizige sokken plus leggings aan plus ging ik erop uit wegens mijzelf te trakteren☺️ ik heb alles gedaan watten ik wilde exporteren, plus kon gewoon ene keer ontspannen.💆🏼‍♀️ ~ plus vermits ik vandaag tijdstip had, heb ik ene supergezellig, op den najaar geïnspireerd maaltijd vervaardigd dat wasgoed 🔥 • – linzen met spinazie, geroosterde wortelen plus flespompoen, gekruid met kummel, ene vleugje nootmuskaat, zoutig plus peper -ovengeroosterde paprika’s, courgette plus spruitjes -een kip-appelworstje -asperges!!!! – afgewerkt met ene puree van rode peper-avo (ERNSTIG ZO GOED- 1/2 avocado-puree, 1 el rode power hummus, 1 theelepeltje Dijon-mosterd, rode pepervlokken, puree plus mix samen) gegarneerd met zeezout! 🔆vergeet noch wegens er ie lieve van te maken!!🔆

Related Articles

Back to top button