Begin met koken

Linguine gemaakt met alfredo-achtige saus. Dus ik googelde hoe ik Alfredo moest maken. ik ben gewoon m

Linguine geproduceerd met alfredo-achtige saus. Dus ik googelde hoe ik Alfredo moest maken. Ik heb nipt den boter gesmolten plus wasgoed klaargemaakt wegens den parmezaanse kaas toe te voegen. Waarna zeiden alreeds diegene recepten online dat ik slagroom nodig had 🤷‍♀️. . . . . Ingrediënten: Linguine of ene andere lange pasta Geraspte parmezaanse kaas (gewoonte geraspte parmigiano reggiano mits jouw kunt kopen! Ie is suuuper was) ½ kopje boter ** zware slagroom (hoeft noch) Knoflookpoeder of gehakte look Zoutig plus peper Ham of watten dan zowel vlees dat jouw graag toevoegt Hoe: 1. Kattebak jouw vlees ter den pan totdat ie gaar of krokant is. Snijd ter hapklare stukjes. 2. Kook jouw pasta ter dezelfde pan. Zorg ervoor dat jouw jouw water royaal zoutt plus bespaar ruwweg ½ kopje pastawater. Breng overheen ter ene kom. 3. Smelt boter ter dezelfde pan. Lagere warmte. Indien jouw gehakte look tweedehands, voeg dit dan hier toe. Zorg ervoor dat zij noch inbranden. Parmezaanse kaas toevoegen. Klop of stuurroer. 4. Voeg pastawater toe wegens den saus te verdikken. 5. Breng op smaakwaarneming met zoutig, peper plus knoflookpoeder. 6. Meng den pasta wegens den saus. Eet!💕

Related Articles

One Comment

Back to top button