Begin met koken

moest deze lekkere herfstvegetarische koekenpan delen die ik vandaag deze week voor het avondeten had

moest dit lekkere herfst-veggie-koekenpan porties diegene ik vandaag voordat ie avondeten had 😋☺️ dit wasgoed superlekker plus zoals mijn visie ie perfecte herfstgemiddelde:) ~ herfstgroente-koekenpan~ -1 hele gele pompoen, ter halfdunne cirkels gesneden -handvol babyworteltjes , ter kwarten gesneden – handvol spinazie – 1 kip-appelworst (of ene andere worst/plantaardig alternatief) – 1/4 kop gesnipperde ui – 1/2 gekookte bruine rijst ~ kook den worst volgens den instructies plus snijd ter stukjes ~ ter ene pan , gewoonte ene scheutje zonnebrandolie plus fruit den ter blokjes gesneden ui op middelhoog totdat verachtelijk vuur totdat zij uitdrukkingsloos zijn, voeg den wortels toe plus laat 5 minuten zieden (schrede op dat zij noch verbranden!) voeg den pompoen toe, breng op smaakwaarneming met ene snufje paprika, 1 tl knoflookpoeder, 1 tl peterselie, 2 tl kerriepoeder, 1/2 tl kaneel, 1 tl zeezout. Stuurroer rond plus kook totdat den pompoen lichtbruin van kleur is. Voeg spinazie plus rijst toe plus kook totdat den spinazie begint te slinken. Top met worst plus voila !!! Plezier!!! 🌾Ik heb ochtend ene drukke werkdag, dus ik ga vroegtijdig zoals bloemperk plus ik ben opgeruimd dat ik schenkkan slapen wetende dat mijn maag vol lekker leegeten zit!🌾

Related Articles

Back to top button