Begin met koken

na de brandstoftraining hadden we vandaag een zware IM-sprint / slagset en het was definitief

na den training motorbrandstof 😜💪🏻 wij hadden vandaag ene zware IM-sprint / slagset plusteken ie wasgoed absoluut ene uitdaging, maar waarna wij eenmalig klaar waren, voelde ik mij zo volbracht plusteken trots! zwemsport is ene lichamelijk plusteken mentaal uitputtende sport, dus ie instinct hebben dat ik ie was heb gedaan na ene zware training is ene triomf ter mijn genoteerd! Ik heb vandaag zoveel voerbakken op mijn voer waargenomen, dus ik voelde dat dat ene teken wasgoed wegens er ene te maken! • • Prote Vegetarische Onderdaan Spinazie Geroosterde Paprika Plusteken Courgette Chips Lucht Gebakken Look Smaakstoffen Zoete Aardappelen (ZO LEKKER 😌) Gesauteerde Wortelen Plusteken Asperges Zwarte Bonen Den Uiterst Perfecte Avo Uiteindelijk 🥑 Ie sneeuwt hier nou hevig hard dus ene warme, geruststellende kom indien dit is zoooo volmaakt! Plusteken zeker na ene pittige training is niets huis!

Related Articles

Back to top button