Begin met koken

natuurwandelingen + pb&j maakt me een heel gelukkig meisje, het is zo mooi en zonnig buiten

natuurwandelingen + pb&j maakt me een heel blij meisje 😊 het is zo mooi en zonnig buiten op dit moment, dus ik ging tussen de lessen door even wandelen om wat frisse lucht te krijgen! Ik haat het echt dat ik op zo’n mooie dag binnen op school moet zijn, maar deze pb&j maken het een beetje beter ☺️ • pb&j met open gezicht • – twee sneetjes geroosterd roggebrood, mijn favoriete crazyrichardspb romige pindakaas, snelle zelfgemaakte aardbeienjam , en kokosnoot voor iets extra’s!! * voor de aardbeienjam, neem een ​​handvol aardbeien, magnetron gedurende 40 sec (meer indien bevroren) prak goed met een vork, voeg wat maanzaad, lijnzaad en een klein beetje ahornsiroop toe en roer het door elkaar! Het is zó lekker dat beloof ik 😉

Related Articles

Back to top button